Gratis skjønnhetsprodukter.

En gang hørte jeg om en jente som la seg med sminka på og våknet før kjæresten sin for å sminke seg på nytt, så han slapp å måtte se henne uten sminke.

Først ble jeg veldig trist, men så skjønte jeg at noen er avhengige av at kvinner har så lave selvbilder som dette. Milliard-industrien »forfengelighetsindustrien» hadde gått ad dundas om all verdens kvinner hadde innsett at de er helt perfekte som de er.

Og hadde vi mistet denne industrien hadde det blitt store tap.
Masse arbeidsplasser ville gått tapt, og vi ville fått ett overskudd av hjemløse forsøksdyr.
For ikke snakke om overskuddet giftige og hormon-hermende kjemikalier(bedre kjent som parabener, som finnes i ca alt vi smører oss inn med, fra lipgloss til solkrem).
Hvor skulle vi gjort av det, liksom?
Og slankeindustrien, og ikke minst industrien for plastisk industri. Det kunne også affektert moteindustrien, og da faller jo nesten det kapitalistiske systemet sammen. Det ville blitt for store økonomiske tap til at verden som vi kjenner den kunne overlevd.

Uff, det er nok best det er slik det er.

Og om vil du ha gratis skjønnhetsprodukter kan du bare spørre en venninne, for hun har sikkert masse hun ikke lenger bruker, siden det er feil nyanse eller ikke sesongens.

Eller så kan du jo bare rett og slett drite i å smøre huden din inn med guff. Og heller la vær å spise dårlig mat som gir dårlig hud.
Drikk mer vann. Sov mer. Fest mindre. Ha mulighet til å gni deg i øynene når du vil.
Det eneste du taper er muligheten til å få noe klistret i ansiktet om noen kaster noe på deg. Og så kan noen gi deg en nuss på kinnet. Hadde det vært så fælt?


(alt dette er ting som folk gir til meg så de slipper føle de kaster penger. Dere kaster ikke bare bort penger, dere kaster bort liv.)

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: